Inspirerende historier søges

Inspirerende historier søges

Jeg elsker det australske magasin Smith Journal. Det har en perfekt blanding af interessante og inspirerende historier. Historier om steder, mennesker, grupper, opfindelser, produkter, ændringer og fejltagelser som man ikke vidste at man ikke kendte, men som man bliver gladere og klogere af at have stiftet bekendtskab med.

Jeg kan godt lide at blive klogere og gladere, og vil derfor høre jer – læsere af lektionen.dk – om I har inspirerende historier fra undervisningens verden som I vil dele. Det kan være egne historier eller historier I selv har hørt. De kan være korte eller lange. I kan gøre det ved at skrive jeres historie til sn@kvuc.dk, så sørger jeg for at de kommer på bloggen.

Historier om hvorfor at undervisning er så vigtig, kan man ikke få for mange af.…og jeg kan jo passende begynde selv:

Via Smith stiftede stiftede jeg kendskab med kunstneren Raul Lemesoff og hans gakkende projekt Weapon of Mass Instuction. Irriteret over at så få i Buenos Aires læste tog han sagen i egen hånd og ombyggede en gammel Ford Falcon til et rullende bibliotek. Viden skal ud - by all means. Han er ikke underviser, men han vil gøre verden mere dannet. Som hans siger "Humanity have perpetuated knowledge through books and I think they should get around more." Jeg kunne ikke være mere enig. Jeg er ikke sikker på at jeg vil gentage hans projekt, men jeg vil gerne have en smule af hans energi. Se her:

 

The School in the Cloud

The School in the Cloud

Ud af benlåsen

Ud af benlåsen